Csomagtértálca

A Rezaw méretpontos csomagtértálca mondhatni az egyik leghasznosabb autós kiegészítő. Miben segít ez a remek termék az Önnek? Elsőként szeretnénk kiemelni, hogy bármilyen autó típushoz kapható. Minden autóra egyedi és méretpontos, gyári minőségű és csúszásgátló betéttel kapható. Ezen kívül a termék adottságai közé tartozik még a kopásállóság. Mindezek mellett fontos megjegyezni, hogy a gépjármű gyári csomagrögzítő pontjaihoz pontosan kapcsolódik.

Amitől megkíméli a csomagtértálca autónkat az igénybe vétel során az a szennyeződés, kiömlő olaj, vagy például a hűtőfolyadék. Gondoljunk csak bele abba az esetbe, ha az autó egy folyamatosan használt munkaeszköze egy burkolónak, vagy szobafestőnek. Anyag szállítás során be és kirakodásnál sérülhet az autó szövete, nem beszélve a fröccsenő festékről vagy a szóródó csemperagasztóról. Egy jó minőségű csomagtértálca áthidalja ezt a problémát már az elején, de sajnos az alapvető példa, illetve a megoldás erre a papír, vagy egy törölköző szokott lenni. Ez azért sajnálatos mivel a papír elszakad és a rések között már is ott a probléma a kiömlő festékkel, törölköző pedig ugyan elsőre felfogja a ki folyó folyadékot, de sajnos át is ereszti.

A másik nagy probléma, ha a rakodást meg is úsztuk probléma mentesen, a közlekedésnél is lehetnek gondok. Jobbra és balra kanyarodásnál az autónk falának csapódik minden rakományunk, ezek az alapvető élethelyzetek, amivel nap, mint nap találkozunk. A Rezaw méretpontos csomagtértálca akár ezekben is nagy segítséget tud nyújtani a csúszásgátló tulajdonsága miatt, de mindemellett nem említettük még azt a fontos tényezőt, hogy 5-7 centiméteres peremmel is rendelkezik. Könnyen felhelyezhető és kivehető, a tisztítását érintően akár otthon, vagy akár egy benzinkúton is hamar ki tudjuk tisztítani a csomagtértálcát.

Amennyiben szeretné autója értékét megőrizni, és hosszútávon könnyen tisztán tartani, akkor a megoldás a Rezaw méretpontos csomagtértálca. Látogasson el üzletünkbe ahol több hasznos termékkel is találkozhat, cégünk fő profilja a Suzuki autó alkatrész és Suzuki motor alkatrész értékesítés. Ezen kívül még számos hasznos gépjármű kiegészítővel tudunk segítséget nyújtani megrendelőink részére. Amennyiben oldalunkon megtalálta a megfelelő terméket akár futárszolgálattal, rövid határidővel kiszállítjuk a megrendelt terméket.