Légterelő

Mire is jó a légterelő? Most megválaszoljuk és azt is elmondjuk Önnek miért jó választás a HEKO légterelő. Egyik nagy előnye, hogy UV álló és merev anyagból készül, továbbá kettő és négy részes kivitelben is kapható. Mi az, amiben segítséget tud nyújtani a gépjárművezető részére egy légterelő? Csökkenti a gépjárművében a szélzajt és ezen kívül a menet szelet is, ami az egyik legfontosabb, magasabb sebességnél az autó szellőztetése, amit ez a termékünk nagyban könnyít. A HEKO légterelő beleolvad az autó dizájnjába, színét érintően fekete füst színű.

A légterelő felszerelése nem nehéz feladat, nem kell autószerelőhöz fordulni, az interneten több fajta szerelési, illetve felhelyezési útmutató is található a pontos felrakásához. Mivel reméljük nem sokára Önt is ügyfeleink között tudhatjuk ezért segíteni szeretnénk, és leírjuk leendő ügyfelünk részére ezen egyszerű művelet sorrendjét. A vezető oldali légterelő felhelyezése előtt tekerjük le az ablakot ez azért fontos, mert meg kell tisztítanunk az üvegnél lévő belső szövetet, vagy más néven gumis részt. Ennek azért van jelentősége, mert a légterelőnket az ablakkeret gumitömítésébe fogjuk felhelyezni. A légterelő el van látva egy védő fóliával, amit el kell távolítani, ezután a légterelő felhelyezését a tükörnél kezdjük meg. Majd óvatosan és folyamatosan haladva illesszük és igazítsuk be az ablakkeretbe, toljuk be az U alakú füleket, hogy neki szorítsa a légterelőt az ablakkeretnek. A hátsó légterelő felrakásánál is hasonlóképpen járjunk el, elsőként ablak letekerése, ablakkeret gumiszövetének megtisztítása, védőfólia eltávolítása és folyamatos illetve óvatos felhelyezés.

Ha rövidnek találta az útmutatónkat az interneten többféle felszerelési irányadás is elérhető, de ha precízebben szeretnénk, akkor a légterelő felszereléséhez sok videó is megtekinthető. Amennyiben személyesen eljön üzletünkbe, akkor látni fogja, nálunk szinte mindent megtalál. Suzuki alkatrész és Suzuki motor alkatrész szinte minden típushoz, ezen kívül, ha autója belső terét szeretné jobban karbantartani, ezen esetben méret pontos gumiszőnyeg kínálatunkban sem fog csalódni. Csomagtartójának könnyebb tisztításához viszont ajánljuk méret pontos csomagtér tálcáinkat, ezek a termékek a Rezaw Plast gyártó szalagjáról érkeznek hozzánk. Bármilyen gépjármű típushoz gyártanak gumiszőnyeget és csomagtér tálcát. Ha szeretne jó minőségű terméket vásárolni a megoldást nálunk találja.