Gumiszőnyeg

Cégünk egyik legújabb termékcsaládja, a Rezaw gumiszőnyeg, ezen belül pedig a méretpontos gumiszőnyeg. Ez a termék a gépjárművünk egyik fontos kiegészítője, amivel az autó kárpitot tudjuk megkímélni. Amit fontos tudni az általunk forgalmazott gumiszőnyeg szagtalan és könnyen tisztítható. Időtállóságát a magas minősége garantálja. Autónk kárpitozását védő, költség és időt kímélő megoldása, ha erre csekélységnek tűnő termékünkre áldozunk. Gondoljunk csak a szélsőséges időjárási viszonyokra. Eső, sár, hólé, salak, mennyi szennyeződés éri autónk belső terét nap, mint nap.

A Rezaw gumiszőnyeg könnyen tisztítható, és ami kiemeli az általános kereskedelmi forgalomban található termékek közül, az a méret pontossága, ami miatt tökéletesen illeszkedik a gumiszőnyeg az autójába. A Rezaw méret pontos gumiszőnyeg tisztítása egyszerű, mivel könnyen kivehető, még akár kerti slaggal, vagy akár benzinkúton mosva gyorsan és hatékonyan tisztíthatjuk. Mennyi nyűgtől, utána járástól, akár újra kárpitozástól kímélhetjük meg magunkat. A hatékony szennyeződés védelem, a magas minőségi elvárásoknak megfelelő termékkel, esztétikai szempontból is erősíti autónk karbantartási állapotát. Cégek esetén nem kérdés, hogy mekkora jelentősége van erre gondolni, hiszen alkalmazottaink, céges képviselőink több partner céghez is ellátogatnak, ezzel erősen igénybe veszik az autó belterét. Akár családok, magán személyek esetén is ugyan ezek az erők, behatások érik a gépjárművet. Családi autók esetén gyermekek mellet ez fokozott terhelést jelent. Gondolatban itt mindenki végig futtatta a lelki szemei előtt, az autóba bezsuppolt, három – négy – öt fős családot. Gondoljuk csak át a családi programokat: legyen az rokon – barát látogatás, nyaralás, óvoda, iskola autóba be, autóból ki mennyi lépés, mennyi szennyeződés. Autónk állapota tükrözi személyiségünket, igény világunkat és ez a külvilág felé is elég jól látható.

A Rezaw gumiszőnyeg  a megfelelő minőséget is  biztosítja az Ön számára hasznossága mellett. Legyen akár családi, akár céges autója, termékünk nagyban hozzá járul, az autókárpit minőségének megtartásához. Nagykereskedésünk folyamatosan az ügyfelek teljes körű kiszolgálására törekszik, termék kínálatunkban megtalál mindent, ami a partner kényelmét szolgálja, és az autója futam idejét plusz évekkel hosszabbíthatja. A rendszeres karbantartással a belső tér hasznosabbá tételével, meg kímélésével csak nyerhetünk. Ehhez ajánljuk a Rezaw méret pontos gumiszőnyegeinket. Várjuk személyesen üzletünkben, de rendelését akár online is leadhatja.